En l'últim episodi de l'any fem un repàs al que han estat els primers episodis del nostre pòdcast i parlem de Slow Food, de cooperatives, de gastroturisme i de productes de proximitat. Per l'any vinent us proposem de voltar pel el país gaudint de territori, patrimoni i gastronomia, qui sap si participant d'alguna de les nostres experiències. També us animem a comprar local i a gaudir a casa vostra dels grans productes que descobrireu a les nostres comarques.

Amb aquests primers episodis del pòdcast hem anat al Pla de Bages i al veïnat abandonat del Putxot. Em passat per Alguaire per conèixer el cultiu de la figa coll de dama, Passejat pel Parc Rural del Montserrat per descobrir-ne el mató i l'oli. 

També hem visitat la boteria en actiu més antiga del món, el poble amb l'aigua més calenta d'Europa i un celler amb el tot el glamur de Hollywood. Hem tastat mongetes amb nom propi i hem anat a Valls, la capital de calçot i dels castells, on hem conegut la història del bandoler Joan Serra «La Pera».

Per acabar, em preparat el Nadal visitant Agramunt, on hem tastat i comprat torrons i, a Vilafranca del Penedès, hem conegut el Gall Penedès. 

Amb aquest episodi acomiadem el pòdcast fins després de festes. Ens veiem l'any vinent!